Dierenarts Els Corthals

Els Corthals

Wegens onze voorliefde voor dieren, ben ik in 1989 gestart met de opleiding diergeneeskunde aan de RUG te Gent. Ik ben afgestudeerd met onderscheiding, als dierenarts, in 1995. Nadien heb ik meegevolgd in verschillende praktijken om in mei 1996, te starten met een eigen praktijk in de Hoogstraat 20 te Gistel. Wegens plaatsgebrek zijn we verhuisd naar de Hoogstraat 74 te Gistel, waar we tot op heden nog altijd gevestigd zijn. 

Door mijn interesse in de alternatieve geneeskunde, heb ik een 2-jarige cursus acupunctuur gevolgd bij Emiel Van den bosch om uiteindelijk een diploma te krijgen van de IVAS (the international veterinary society) op 14 maart 2002.

Ondertussen heb ik een eigen praktijk opgebouwd en heb ik geïnvesteerd in nieuwe apparatuur, zoals medische beeldvorming, bloedanalyse toestellen, ASA-laser,... waarbij het nodig is om opleidingen en bijscholingen te volgen, want de diergeneeskunde is een erg boeiende wetenschap, die evolueert van dag tot dag en elke dag leren we nog bij!

 

Dierenartsassistente Natacha Wellecomme

Natacha Wellecomme

Voor de natuur & dieren heb ik al altijd een grote bewondering gehad. De reden dat ik deze job zo graag doe, is om dieren te helpen, omdat zij zelf geen stem hebben en het is een plezier om een gelukkig beestje en baasje te zien op het einde van de consultatie. Zelf heb ik 2 poezen Bonnie & Clyde en ook een franse bull Jeff. Vroeger had ik ook paarden, kippen, eenden, ganzen, etc

Ik probeer in de praktijk zoveel mogelijk Els te helpen en hopelijk zowel baasjes & beestjes met de glimlach te verwelkomen!